............................ ........................................ACCOMODATIE. ........................................
 

 


Kamers

U heeft uw eigen ingang, een ontbijtruimte, een zeer royale slaapkamer met wastafel combinatie, zitje, kledingkast en een aparte badkamer, waar handdoeken en toiletartikelen voor u klaar liggen.
Er is een extra kamer die gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld de kinderen, familie of een bevriend stel.


Faciliteiten

Uw kamer beschikt over boxspring bedden (2x90),
TV met Dvd - Cd speler en een kluisje. U heeft een eigen terras met tuinmeubilair en een openhaard voor de frisse avonden.
Een informatiemap en boeken over de omgeving liggen ter inzage. Verder zijn er Dvd’s, boeken, spelletjes en speelgoed, zodat niemand zich hoeft te vervelen.


Culinair.

De B&B is voorzien van een goedgevulde minibar. U kunt voor de late trek diversen soorten warme en koude hapjes bestellen. Ook is het mogelijk om een lunchpakket of zelfs een goed gevulde luxe picknick-mand voor u klaar te maken. Geen zin om uit eten te gaan? Dan kunnen wij een barbecue op uw eigen terras verzorgen.

 


OntbijtWij besteden veel zorg aan ‘de belangrijkste maaltijd van de dag’. De producten die wij gebruiken zijn deels biologisch en komen deels uit de boerderijwinkel (o.a. boter, kaas en eieren). Bovenal is altijd alles VERS.
Natuurlijk een pot thee, koffie en een glas vers geperste jus d’orange. Een gekookt scharreleitje, zelf- gemaakte jam, boerenkaas, vlees- en zoet beleg. Daarbij een gevarieerde broodmand met o.a. huisgebakken brood en een knapperig croissantje. Ook vers fruit zal op uw ontbijttafel niet ontbreken.
Klik op de foto voor een grotere afbeelding
 
slapen op het water